Kwaliteit en keurmerk

Als kwaliteitsorganisatie staat de betere schilder voor de kwaliteit van Schildersbedrijf Dietz. Wij zijn van mening dat kwaliteit immers de beste reclame is! Een perfect verzorgde en stralende woning is dan ook het gezamenlijke doel van alle aangesloten schilders.

Uw huis is, al met al, toch uw appeltje voor de dorst nietwaar? Een erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Een erkend Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Ook staan alle aangesloten schilders onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie.

Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Twijfel dus niet langer en vraag snel een offerte aan bij uw erkend Betere Schilder, Jeroen Dietz van Schildersbedrijf Dietz.

De Consumentenbond schreef niet voor niets: "Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder"