Winterschilder

Is uw bedrijfspand of woning toe aan een fris, nieuw interieur? Denk dan eens aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. Wij hanteren in de wintermaanden een bijzonder aantrekkelijk tarief voor behang- en binnenschilderwerk.

Een winterschilder voor uw binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk zijn weersomstandigheden niet van belang. Uw winterschilder kan dus zonder problemen aan de slag, maar u profiteert wel van een interessante korting. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om uw woning tijdens het schilderen goed te laten luchten door de ramen en deuren open te zetten. Hoewel schilders verplicht zijn om binnenshuis te werken met een verf op waterbasis, een bijna geurloze verf, is het alsnog prettig en gezond om uw woning tijdens het schilderen te voorzien van frisse lucht.

Een winterschilder voor uw buitenschilderwerk

Vroeger was het geen optie om de buitenkant van uw huis te laten schilderen in de winter. De weersomstandigheden waren hier simpelweg te slecht voor. Tegenwoordig gebruiken schilders voor buitenschilderwerk in de winter een speciale verf. Deze verf droogt extra snel, waardoor het geschikt is voor gebruik bij lage temperaturen. Daarnaast beschikt een winterschilder over materialen waarmee hij het schilderwerk, indien nodig, af kan schermen. Voortaan is het dan ook geen enkel probleem meer om uw buitenschilderwerk uit te besteden in de winterperiode. Alleen bij vrieskou en extreme weersomstandigheden kan een winterschilder buiten niet te werk gaan.

Glas

Als Erkend Glaszettersbedrijf kunnen wij u een compleet pakket diensten leveren. Naast het traditionele enkele glas zijn er talloze isolatieglas-soorten.

Met Van Ruysdael glas behouden bestaande vensters hun karakteristieke uitstraling. Van Ruysdael isolerend enkelglas is gelaagd glas dat vele malen sterker en duurzamer is dan welk ander isolatieglas ook. Het past eenvoudig in bestaande vensters en maakt ze mooi en sterk. Het zorgt voor een goede balans tussen isoleren en een gezond leefklimaat. Als isolerend enkelglas is het glas nauwelijks van het originele enkelglas te onderscheiden. Licht, sfeer en ruimte krijgen zo hun oorspronkelijke dimensie terug.

Dubbelglas met een luchtvulling, gasgevuld dubbel glas, speciaal geluidwerende beglazing, veiligheidsglas, brandwerend glas, zonwerend glas en glas in lood. Maar ook voor spiegels en allerlei soorten figuurglas, kunt u bij ons terecht.